Over ons

Impresariaat Rini Kersten (IRK) biedt, naast zijn reguliere seizoensaanbod voor schouwburgen en concertzalen, een aantrekkelijk breed aanbod aan kleinere artistieke producties.

Impresariaat Rini Kersten (IRK) begon 30 jaar geleden onder de naam Centro Flamenco Puro (CFP) met het produceren van uitsluitend flamencovoorstellingen voor de Nederlandse en Vlaamse concertzalen. Vanaf 2000 werd ons aanbod aan Spaanse gezelschappen breder waardoor ook de schouwburgen en culturele centra deel uit gingen maken van onze tournees. Toen ook ons werkterrein zich verder uitbreidde met andere wereldmuziekvormen hebben wij de naam van ons bedrijf aangepast naar Impresariaat Rini Kersten.

Lees meer over
Rini Kersten en Noël Bossier

Als het om flamenco gaat zet IRK zich actief in voor het behoud van een ‘levende’ Flamenco als kunstvorm. Daarom is het handelsmerk: innovatie, scouting, research en hoogwaardige kwaliteit met behoud van authenticiteit en respect voor historische waarden.

Maar ook voor al onze andere producties en voor ons brede aanbod aan kleinere artistieke producties voor kleine zalen, midden zalen, evenementen en festivals staat kwaliteit hoog in ons vaandel.