Kleine producties

Merain - A Celtic and Colourful Christmas

Kerstmuziek uit alle windstreken! Muziek om in een aangename kerststemming komen, weg van alle luidruchtigheid en de waan van de dag.

lees meer...

Merain - Celtic Ways

Tijdens de reizen naar Ierland ontdekken de musici van Merain altijd weer interessante muziek en ontmoeten zij vele interessante mensen en collega musici.

lees meer...

adrian elissen

Flamencogitarist Adrian Elissen brengt in diverse bezettingen hedendaagse instrumentale flamencomuziek waarin een grote diversiteit aan muzikale dialogen passievol hun weg vinden in een oermodern flamencolandschap.

lees meer...

Caribbean Party

Elementen uit de theatershow Caribbean Cocktail zijn los te boeken voor iedere gelegenheid waar zomerse en swingende klanken voor de juiste feeststemming zorgen

lees meer...

Claudia y Manito

Claudia, zangeres en harpiste en Manito, veelzijdig gitarist en componist, zijn beiden dynamische virtuozen die elkaar gevonden hebben binnen de Spaanstalige Latin met sterke gipsy invloeden. Dankzij de combinatie van Paraguayaanse harp, het zwoele stemgeluid van Claudia en het intuïtieve zigeuner gitaarspel van Manito nemen zij een unieke plek in binnen de Wereldmuziek.

lees meer...

Delia y su Tumbao

Delia y su Tumbao laat de swingende sfeer van het oude en het moderne Havana samensmelten. Zangeres Delia Gonzales en bassist en componist Jesus “Corona” Hernandéz hebben Jazzy elementen toegevoegd aan de unieke Cubaanse sound.

lees meer...

Duo “latin soul”

Zangeres Delia Gonzalez en gitarist/zanger Jesus Hernandez maken een perfecte muzikale match. Het duo brengt niet alleen Cubaanse muziek, maar ook Braziliaanse achtergrond muziek.

lees meer...

The gitano kings

Geïnspireerd door de verschillende culturen Andalusië, Marokko, Cuba, Indonesië is het idee ontstaan om verder te gaan dan een gewonen muziek band.Het is als het openen van een kruiden kastje, je ruikt een mix van heerlijke verschillende geuren, spicy, zoet, pittig; deze kruiden mengeling heeft iets mysterieus iets aanlokkelijks. Je proeft bijna de warmte uit het landen waar de kruiden vandaan komen.

lees meer...

Remco van Blokland

Helena Perez - Brisa Flamenca

Brisa Flamenca is een professioneel flamencotrio met een gevarieerd programma. Traditionele flamenco (‘flamenco puro’) wordt afgewisseld met rumba, Zuid-Amerikaanse liederen en gedichten van o.a. de Spaanse dichter Federico Garcia Lorca.

lees meer...

La Manouche - Armande

Het duo La Manouche bezingt het wel en wee van het zigeuner bestaan. Hun brede repertoire bestaat uit authentieke Roma- en Sinti- traditionals en gipsyswing. Zij weten een groot publiek naar zich toe te lokken met aanstekelijke muziekstukken in de sfeer van Django Reinhardt

lees meer...

la primavera

Het flamencogezelschap La Primavera is sinds 1997 een vaste waarde op de Nederlandse podia. De explosieve dansen, intense zang, prachtige kostuums en hoge muzikale kwaliteit bieden een klassiek flamencospektakel in een modern jasje.

lees meer...

Leticia y su Rumbadama

Leticia y su Rumbadama behoort al 16 jaar tot de meest succesvolle latin-bands van Nederland. Naast de Cubaanse stijlen, zoals cha cha cha, guaracha, son montuno, rumba en son, staan ook de Dominicaanse merengue en de Portoricaanse plena en bomba op het repertoire. Heerlijke muziek die nog extra power krijgt door de aanstekelijke performance van de 'salsa-macha's'. Uniek aan dit orkest zijn de hoogwaardige 4-en 5-stemmige vocale arrangementen.

lees meer...

Lorca Duo

Het Lorca Duo bestaat uit een lyrisch sopraan en een flamencogitarist waarbij eenvoudige liederen van Lorca worden voorzien van prachtige bewerkingen. Hun muziek staat garant voor een fijnzinnige benadering van de volksliederen die Federico García Lorca en Manuel de Falla verzameld hebben.

lees meer...

Poco Loco

Het duo Poco Loco brengt Spaanse rumba’s, Latijns-Amerikaanse en Mexicaanse muziek maar ook nummers in traditionele Spaanse en Portugese stijl. Met hun sonore stemmen, swingende gitaren en aanstekelijke presentatie weten zij het publiek altijd heel snel in vervoering te brengen.

lees meer...

Tuna ciudad de luz

Het verrassend muzikaal en visueel aantrekkelijke verschijnsel ‘Tuna’ zijn jonge studenten in imposante, middeleeuwse kostuums die zingend en gitaarspelend door de stad trekken. De minstrelen van vroeger en…….nu!

lees meer...

La Tuniña

La Tuniña is een Spaanse muziekvereniging die de Spaanse Tuna traditie levendig houdt in Nederland. De Tuna traditie is afkomstig uit de middeleeuwen. Studenten trokken tijdens hun studie door het land van professor naar professor. Om te kunnen voorzien in hun levensonderhoud maakten de studenten muziek en veroverden ze de Spaanse vrouwenharten met hun serenades.

lees meer...