vorige


adrian elissen

Flamencogitarist Adrian Elissen brengt in diverse bezettingen hedendaagse instrumentale flamencomuziek waarin een grote diversiteit aan muzikale dialogen passievol hun weg vinden in een oermodern flamencolandschap.

Het valt niet mee om als Nederlander serieus te worden genomen in flamencoland. Maar als je vervolgens met het hoogste cijfer ooit weet af te studeren aan het Rotterdams conservatorium onder begeleiding van Paco Peña, raakt zelfs de meest trotse flamenco in je geïnteresseerd. Het overkwam de flamencogitarist Adrian Elissen. Projecten met Juan Ramón Caro en sterdanser Andrés Marín sieren inmiddels zijn CV, evenals een docentschap aan het befaamde Taller Flamencocollege in Sevilla.

Met zijn eigen flamenco Trio brengt Elissen hedendaagse instrumentale flamencomuziek, waarbij de muzikale dialogen tussen de fretloze bas en Adrian’s traditionele guitarra flamenca passievol hun weg vinden in een oermodern flamencolandschap. Het trio wordt veelal aangevuld met uitstekende dansers en zangers uit Spanje en Nederland. Tevens geeft Elissen solorecitals en speelt samen met de sopraan Sonja van Lier in het Lorca Duo.

www.adrianelissen.com


video

downloads