vorige


la primavera

Het flamencogezelschap La Primavera is sinds 1997 een vaste waarde op de Nederlandse podia. De explosieve dansen, intense zang, prachtige kostuums en hoge muzikale kwaliteit bieden een klassiek flamencospektakel in een modern jasje.

La Primavera verzorgt sinds 1997 optredens in Nederland. De groep bestaat uit een percussionist, twee gitaristen, twee dansers, en twee zangers. 6 mooie mensen, die allemaal even gedreven en zeer ervaren podiumartiesten zijn.
Met haar programma van ritmisch gitaarspel, explosieve dansen, intense zang en prachtige kostuums, trekt La Primavera een gemeleerd publiek. Traditionele flamenco in een modern jasje.

Andalusiƫ ligt in het zuiden van Spanje en is de bakermat van de flamenco. Traditioneel staat daar de zang centraal, maar tegenwoordig verschuift de aandacht meer en meer naar de dans. In Nederland zijn het met name de dansers die zich in populariteit kunnen verheugen en het publiek trekken. La Primavera onderscheidt zich door traditionele flamenco in een modern jasje te brengen en het accent zowel op de dans als op de zang te leggen. In een eenvoudig decor komen alle facetten van flamenco aan bod: ingehouden passie, temperament en emotionele uitspattingen.

la primavera bestaat uit

Dansers: Mascha Meijman en Mario Gracia Blanco
Zangers: Ermina Fernandez Cordoba en Rafael Galvan Reyes of Curra Suarez en Carlos Denia
Gitaristen: Arturo Ramon en Edsart Udo de Haes
Percussionisten: Ron van Holland of Udo Demandt

www.masflamenco.com


video

downloads